Rezultatele concertului caritabil Sara Craciunului Nost

Clujenii au donat 15.841 de lei în cadrul spectacolului caritabil de colinde si obiceiuri traditionale din Maramures, desfasurat miercuri, 8 decembrie 2010 la Casa de Cultura a Studentilor Cluj.

Spectacolul a fost organizat de : Asociaţia Română „Focul Viu” împreună cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, Asociaţia Maramureşenilor din Cluj-Napoca, cu participarea Asociaţiei Pentru Protejarea şi Ajutorarea Handicapaţilor Neuropsihici Cluj (Centrul de zi „Sf. Maria”) cu scopul strîngerii de  fonduri pentru reconstrucţia Centrului de zi „Sf. Maria” al APAHNP Cluj, care se ocupă din anul 1995, cu multă răbdare şi dăruire, de tinerii cu dizabilităţi intelectuale grave si accentuate.

In deschidere tinerii de la Centrul de zi „Sf. Maria” din Cluj au prezentat sceneta “Nasterea Domnului “ care a impresionat publicul din sală.

Sala de spectacol a fost arhiplină de persoane care au sprijinit financiar construirea noului sediu al Centrului de Zi „Sf. Maria”.

În foaierul Casei de Cultura a Studentilor Cluj a avut loc o expoziţie cu vânzare, de unde clujenii au achiziţionat obiecte confecţionate de beneficiarii Centrului de Zi.

Vestea evenimentului a fost raspandita in peste 20 de articole online acest lucru datorandu-se in mare parte bloggerilor si partenerilor media online care ne-au sustinut.

Vă mulţumim pentru sprijinul pe care ni l-ati acordat în mediatizarea acestui eveniment de caritate!

Reclame

Despre calinbiris

http://ro.linkedin.com/in/calinbiris
Acest articol a fost publicat în Evenimente și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s